..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 13 ianuarie 2016

Oamenii si sexul

 .
Scrii ceva cu sex se tripleaza accesarea. Accesare venita aproape exclusiv din facebook. Din lista de cunoscuti de pe FB. Care desi e (uneori) filtrata, iata ca in continuare e compusa din persoane mult mai interesate de trivialitati stupide decat de subiecte interesante.


Pe vremuri as fi avut curiozitatea sa aflu care sunt acestia urmarindu'le IP'urile de accesare. Acum... mi'e lehamite. Ma multumesc cu concluzia ca daca vreau sa ceva sexual aparte pot pune aici, apoi distribui pe FB si clienti exista!

 
.

Un comentariu:

  1. Asta este clar .
    La mine pe blog cea mai accesata, deși era cea mai recenta, a fost o postare tot pe o tema ce are o legatura indirecta cu sexul. Asta este publicul . Iar cea mai buna audienta mi-am atras-o de pe twitter (asta in lipsa unei prezenta consistente pe forumuri - care este o alta reteta eficienta de promovare) .

    Cat priveste cifrele din print screen,dovedesc faptul ca in cazul postarilor pe blog, fie el si unul vechi,daca nu ai deja abonati la feed, fara o promovare zilnica nu se obtin prea multe vizualizari .
    Poti sa stergi linkul ...poate vrei insa sa arunci o privire ca sa stii cine comenteaza ;). Nu ma deranjeaza nici critica sau sugestiile.
    http://remusstefan.blogspot.ro


    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.