..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 14 ianuarie 2016

Twitter review


 .
Dupa 24 de ore: as spune soft de proasta calitate – dar ar fi un eufemism!

Puncte bune:
Iti alegi sursele de “stiri”.

Puncte proste:
Confuzant. Nu e clar cine cu care a vorbit, thredul de discutie nu are o cursivitate grafica limpede. Unde s'a terminat o discutie si a inceput o postare noua....
Mesageria e inca zona neatinsa – pare sa aiba alte efecte decat cele dorite.
Mentionarea cuiva este complet cretina – nu are functie de recunoastere a apropiatilor mentionati.
Nu poti edita un mesaj odata scris.
Iti propune constant tampenii: persoane pe care sa le urmaresti complet cretine, fara nici o legatura cu zona ta, desi este configurata propunerea “tailored for you”. Am dat “follow” preponderant pe surse de securitate IT (nume mari in domeniu) si mi se propune sa ii urmaresc pe Marius Moga, Inna, stirile ProTV, Delia! Are you for real?! De cand sunt astia somitati in securitate IT?
Nu iti permite sa ai canale (surse) nepublice. Adica din 10 surse pe care le urmaresc sa am doua care sa nu fie aratate tuturor ca le urmaresc.
Iti trebuie cunostinte de magie de nivel trei ca sa publici content video, imagine.
Afisare de imagini care odata realizata se poate vedea trunchiat, iar la vizualizare utilizatorul nu are nici un motiv sa banuiasca acest lucru. Vede jumatate din imagine, astfel imaginea nu prezinta cap si coada (sens), se trece mai departe banuind ca e o postare proasta.
Iti cere date personale  - orice esti sufficient de idiot sa dai pe langa mailul pe care il dai din start: cont FB, numar telefon, card, lista de contacte din mailurile tale, de oriunde…

Concluzie:

Evident nu calitatea e factor de succes, nu "customer satisfaction" e factor de succes, ci forta cu care esti capabil sa impingi celor multi un crap (vorba unui coleg) pe gat.
 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.